Tarih: 01 Temmuz 2024

DOGUS

KAFE ALANI KİRAYA VERİLECEKTİR
DOĞUŞ ÜNİVERSİTESİ SATINALMA MÜDÜRLÜĞÜ

Mülkiyeti Doğuş Üniversitesine ait olan Bahçelievler Mah. Bosna Bulvarı No:140 Çengelköy /ÜSKÜDAR/İST. Ada 1038 Parsel 145 Kampüs binası içerisinde bulunan Kafe  alanının  kiralanması işi, 31347 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan Doğuş Üniversitesi İhale Yönetmeliği’nin 28. Maddesine göre Kapalı Teklif Usulü ile ihale edilecektir.

İhale No

2024/ 0011

1-İdarenin

a) Adresi

Doğuş Üniversitesi Dudullu yerleşkesi Dudullu OSB Mah. Natoyolu Cad. No:265 Dudullu Organize San. Sitesi Ümraniye/İSTANBUL

b) Telefon ve faks numarası 444 7997– 0216 339 80 36

c) Elektronik posta adresi

satinalma@dogus.edu.tr

ç) İhale Dokümanın görülebileceği web adresi

2-İhale konusu Mal/Hizmet/Yapım İşinin

a) İşin Niteliği, türü ve miktarı

1 Adet. Yerleşke içerisinde  bulunan Kafe alanını Kiralama İşi, Detaylar idari ve Teknik şartnamede belirtilmiştir.

b)Hizmet verilecek yer

Doğuş Üniversitesi Bahçelievler Mah. Bosna Bulvarı No:140  Çengelköy/ ÜSKÜDAR/İST.

c) Süresi

Kafe yerinin fiilen teslim edildiği tarihten itibaren 3+2 Yıl dır.

3-İhalenin

a) Yapılacağı yer

Dudullu OSB Mah.Nato yolu cad.No:265 Ümraniye Dudullu/İSTANBUL

b) İhale Tarihi ve saati

11/07/2024  Perşembe - Saat 14:00

c)İhale Usulü

Doğuş Üniversitesi İhale Yönetmeliği, 28.Maddesine göre Kapalı Teklif Usulü

4. İhaleye Katılabilme Şartları ve İstenilen Belgeler ile Yeterlilik Değerlendirmesinde Uygulanacak Kriterler:
4.1 İhaleye katılma şartları ve istenilen belgeler:
4.1.2. Teklif vermeye yetkili olduğunu gösteren İmza Beyannamesi veya İmza Sirküleri;
4.1.2.1. Gerçek kişi olması halinde, noter tasdikli imza beyannamesi,
4.1.2.2. Tüzel kişi olması halinde, ilgisine göre tüzel kişiliğinin ortakları, üyeleri veya kurucuları ile tüzel kişiliğin yönetimdeki görevlileri belirten son durumu gösterir Ticaret Sicil Gazetesi
4.1.2.3.Kanuni İkametgah sahibi olmak.Tebligat için adres göstermek.
4.1.3. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen teklif mektubu ve teklif cetveli
4.1.4. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen geçici teminat.
4.1.5. İhale konusu işin tamamı veya bir kısmı alt yüklenicilere yaptırılamaz.
4.2. Ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:
İdari şartnamede yer verilmiştir.
4.3.  Mesleki ve Teknik yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:
İdari şartnamede belirtilmiştir.
4.3.1. İş deneyimini gösteren belgeler:
İstekli İlk İlan veya ihale tarihinin içinde bulunduğu yılda alınmış, Lokanta, Restoran,  kafeterya, gıda imalatı, kantin işletmeciliği veya benzeri iş yaptığına dair ilgisine göre Ticaret ve/veya sanayi odasından, ilgili meslek odasından aldığı belgeyi İDARE ye sunması gerekmektedir.
4.4. Bu ihalede benzer iş olarak kabul edilecek işler:
4.4.1 Benzer iş olarak kabul edilecek işler aşağıda belirtilmiştir: Her Türlü Kamu ve özel sektörde yapılan Restoran, Kafeterya, Pastane işletmeciliği ve Catring hizmeti benzeri iş olarak kabul edilecektir. Bu işleri yaptığını gösterir resmî kurumlardan alınmış işyeri açma ve Çalışma Ruhsatı veya vergi Mükellefiyeti Belgesi veya turizm işletme belgesi ile iş deneyim belgesi veya mali müşavirce onaylanmış fatura sureti veya aslı idarece görülmüştür onayı bulunan fatura sureti.
5. Ekonomik açıdan en avantajlı teklif sadece fiyat esasına göre belirlenecektir.
6. İhaleye sadece yerli istekliler katılabilecektir.
7. İhale dokümanının görülmesi ve satın alınması:
7.1 İhale katılım bedeli olarak,  1000 TL (Bin Türk Lirası) aşağıdaki hesaba ödenerek, ödeme dekontu paylaşıldığı takdirde ihale dökümanları mail ortamında gönderilecektir.  TEB Bankası Beylikdüzü E-5 Şubesi İban No: Teb Beylikdüzü E5 Şube TR63 0003 2000 0000 0068 1683 50 No’lu Hesaba Banka gişelerinden Firma İsmi ve Ödemeye ilişkin İhale Konusu yazılarak ödeme yapılmalıdır. İhale dokümanlarının satın alınması zorunludur.
8. Teklifler, ihale tarih ve saatine kadar Doğuş Üniversitesi Dudullu OSB Mah.Nato yolu Cad. No:265/1 Dudullu Organize San. Sitesi Ümraniye /İSTANBUL adresine elden teslim edilebileceği gibi, aynı adrese iadeli taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilebilir.
9. İstekliler tekliflerini, Aylık Kira bedeli üzerinden vereceklerdir.Yıllık fiyatların çarpımı sonucu bulunan toplam bedel üzerinden sözleşme imzalanacaktır.
Bu ihalede, Kısmi teklif verilmeyecektir.
10. İstekliler teklif ettikleri yıllık  bedelin % 6’sından az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda 3 ay süreli geçici teminat vereceklerdir.
11. Verilen tekliflerin geçerlilik süresi, ihale tarihinden itibaren 60 (altmış) takvim günüdür.
12. Konsorsiyum, iş ortaklıkları ve adi şirket ortaklığı olarak ihaleye teklif verilemez.
13. İsteklilerin sözleşmenin uygulanması sırasında ilgili mevzuat gereğince ödeyeceği her türlü vergi, resim, harç ve benzeri giderler ile ulaşım ve her türlü sigorta giderleri teklif verene aittir.
14. Diğer Hususlar:
İhale Yönetmeliği’nin 23-(1) 22 nci Maddesine göre öngörülen açıklama istenmeksizin ekonomik     açıdan en avantajlı teklif üzerinde bırakılacaktır.

KİRAYA VERİLECEK YERİN ÖZELLİKLERİ VE MUHAMMEN AYLIK/YILLIK KİRA DEĞERLERİ

Bölüm No

Kat

Fonksiyon

Kapalı Alanı

Açık-Kapalı Alan

Toplam Alan

Aylık Kira Değeri (TL/Ay)

Yıllık Kira Değeri TL/Yıl)

Geçici Teminat

Bahçe

Kafe

70 m2

45 m2

115 m²

Teknik Şartname için tıklayınız.
İdari Şartname için tıklayınız.
Kantin Kira Kontratı  Tasarısı için tıklayınız.
Yer Görme Belgesi için tıklayınız.
Kesin Teminat Mektubu için tıklayınız.
Banka Referans Mektubu için tıklayınız.
Bilanço Bilgileri Tablosu için tıklayınız.
Fiyat Cetveli için tıklayınız.
Geçici Teminat Mektubu için tıklayınız.
KVK Mevzuatı Uyarınca Tedarikçi ve Tedarikçi Çalışanı Aydınlatma Metni için tıklayınız.
Teklif Mektubu için tıklayınız.
Yasaklı olmadığına dair taahhütname için tıklayınız.