Rektör'den

Turgut ÖzkanDeğerli öğrencilerimiz,

Doğuş Üniversitesi eğitim-öğretim ciddiyeti ve kalitesi açısından ülkemiz üniversiteleri arasında ön sıralarda yer alan bir kent üniversitesidir.

Övünülesi ve gurur duyulası bu durumun oluşmasında uluslararası bilimsel ve teknolojik düzeylerde çalışmalar yapan, eğitim-öğretim birikim ve yetenekleri çok yüksek olan akademik kadromuzun, güçlü mekânsal, mali ve teknolojik alt yapımızın katkılarının olduğunu özellikle belirtmeliyim.

Nitelikli akademik kadro ve altyapıya sahip Üniversitemizin amacı, siz öğrencilerimizi, bilimsel, akademik, teknik ve sosyo-kültürel alanlarda donanımlı ve yüksek nitelikli bireyler olarak yetiştirmek ve geleceğin dünyasına hazırlamaktır.

İnanıyorum ki göz bebeğimiz olan siz öğrencilerimiz,  bilimsel ve akademik alanlarda saygın bir yere sahip; sanat ve sosyal faaliyet alanlarında da aktif olan Doğuş Üniversitesinin öğrencisi olmanın haklı gururunu yaşayacaksınız.

Sevgiyle kalın,

Prof. Dr. Turgut ÖZKAN