Tarih: 30 Mayıs 2018

Yaz Okuluna Kayıt Yaptıracak Öğrenciler İçin

YAZ OKULU DUYURUSU

Diğer Üniversitelerden Gelen ve Üniversitemizin Yaz Okulu'ndan Ders Alacak Öğrenciler için

2017-2018 akademik yılı Yaz Okulunda açılması öngörülen derslerin listesi duyurular içerisinde ve “Öğrenciler İçin“ – “Aday Öğrenciler İçin” –“ Yaz Okulunda Açılması Öngörülen Ders Listesi başlığında yer almaktadır.
(Yaz Okulunda Açılması Öngörülen dersler için TIKLAYINIZ)

Diğer üniversitelerden başvuran öğrencilerin aşağıdaki belgeler ile Fakülte Sekreterliğine 11-19 Haziran 2018 tarihleri arasında başvuruda bulunmaları gerekmektedir.

1. Başvuru Formu için tıklayınız.
  2. Transkript (Not dökümü)
  3. Kayıtlı olunan kurumdan Doğuş Üniversitesi  Yaz Okulu’ndan ders alabileceklerini belirten izin yazısı
  4. Kimlik fotokopisi
  5. 2 fotoğraf
  6. Ödeme yapıldığına dair “dekont” veya başvuru formuna “onayı”

Öğrencilerin Başvuruları, ilgili fakültenin kararı Öğrenci İşleri Müdürlüğüne geldikten sonra kesin kayıt işlemleri yapılacaktır.

Doğuş Üniversitesi Öğrencileri için

Duyurulardan “Yaz Okulunda Açılması Öngörülen Dersler” ve “Öğrenci Sayfaları” ndan 2017-2018 akademik yılı Yaz Okulu'nda açılması öngörülen derslerin listesini görebilirsiniz.  (Yaz Okulunda Açılması Öngörülen Dersler İçin tıklayınız.)

Yaz Okulu kayıtlarınızı 11-19 Haziran 2018 tarihleri arasında “Öğrenci Sayfaları” - “Ders Kaydı” ekranından derslerinizi seçip, mali ödemenizi gerçekleştirerek “kesinleştirme” işlemi yapmanız gerekmektedir.

1. Yaz okulu kaydı için TIKLAYINIZ
  2. Yaz Okulu'nda en fazla 12 Kredi’ lik ders alabilirsiniz.
  3. 22 Haziran 2018 tarihinde Yaz Okulu'nda açılacak nihai ders listesi ilan edilecektir. 25-27 Haziran 2018 tarihleri arasında “Öğrenci Sayfaları” na girerek nihai listeden Ders Ekleme/Bırakma yapabilirsiniz.
  4. Yaz Okulunda ücretler dersin  AKTS’i  üzerinden hesaplanacaktır.
  5. OBS üzerinden (Doğuş Üniversitesi öğrencileri için)  Yaz Okulu ders kaydı nasıl  yapılır. TIKLAYINIZ

***Yaz Öğretim Ücretleri İçin TIKLAYINIZ.