Detay

Sanat ve Tasarım Fakültesi Görsel İletişim Tasarımı Bölümü 1. Dijital Film Festivali İstanbul Ödüllü Film Gösterimleri Hk.

Başlangıç: 28 Mayıs 2024 / Bitiş: 28 Mayıs 2024
Yer:

Doğuş Üniversitesi ve “Digital Film Academy” iş birliğiyle düzenlenen “1. Dijital Film Festivali İstanbul'un ödül alan filmlerinin gösterimi başlıyor. 
Festival filmleri 28 Mayıs Salı günü saat 11:00-13:00 arasında Dudullu Kampüsü B2-03 Konferans Salonunda izlenebilir.
Gösterimde, 1. Dijital Film Festivali İstanbul’un “En İyi Belgesel Film” ödülünü alan ve yönetmenliğini Mert Eşberk ve Mihraç Can Bakıner’in yaptığı “Şimdi Ne Olacak” filmi, “En İyi Yönetmen”, “En İyi Kurgu”, “En İyi Sinematografi” , “En İyi Senaryo” ve “En İyi Deneysel Film” kategorilerinde 1.lik ödüllerini alan Volkan Güney Eker’in “Larva” filmi, “En İyi Animasyon Film” ödülünü alan Sergio Kotsovoulos’un “Echo” filmi, “En İyi Kurmaca Film” ödülünü alan Shayhaq Baloch’un “Chamm (TheTrick)” filmi, “En İyi Film Müziği” ve “En İyi Sanat Yönetimi” ödüllerini alan Şükrü Özçevik’in “Synthesis” filmi, “En İyi Erkek Oyuncu” ve “En İyi Kadın Oyuncu” ödüllerini alan “Reversible” filmi, “Birleşmiş Milletler Sürdürülebilir Kalkınma Hedefleri (UNSDG) Temasını En İyi Yansıtan Film” ödülünü alan Volkan Karataş’ın “Mutlak” filmi ve “Digital Film Academy Özel Ödülü”nü alan Marcia Haufrecht’ın “Three Muses” filmi izlenecektir.
Sizleri de aramızda görmekten onur duyarız.

ödüllü film gösterimleri_Afiş