Tarih: 17 Temmuz 2024

Doğuşlu Sporcudan Bir Madalya Daha

İngilizce Mütercim ve Tercümanlık ikinci sınıf öğrencisi Halitcan Ünal, 2-12 Mayıs 2024 tarihleri arasında Slovakya’nın Bratislava kentinde düzenlenen Avrupa Bilek Güreşi Şampiyonası’nda engelliler oturarak 55 kg kategorisinde sağ kolda gümüş madalya kazanmıştır.

Türkiye Vücut Geliştirme, Fitness ve Bilek Güreşi Federasyonu’nun 15 Yaş Yıldızlar, 18 Yaş ve 23 Yaş Gençler kategorilerinde katıldığı şampiyonada, genç kız ve erkek milli sporcular, sol kol müsabakalarında 17 altın, 11 gümüş, 8 bronz; sağ kol müsabakalarında ise 19 altın, 12 gümüş ve 7 bronz madalya elde etmiştir.

27 Şubat-2 Mart 2024 tarihleri arasında Türkiye Vücut Geliştirme ve Bilek Güreşi Federasyonu tarafından Samsun’da düzenlenen Bilek Güreşi Milli Takım seçmelerinde engelliler 55 kg büyük erkekler kategorisinde hem sağ hem de sol kolda Türkiye şampiyonu olan öğrencimiz Halitcan Ünal, ülkemizi temsilen katıldığı Avrupa Bilek Güreşi Şampiyonası’nda elde ettiği bu başarıyla bizleri bir kez daha gururlandırmıştır.

Öğrencimizi gönülden tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.