Uluslararası İlişkiler ve Erasmus Ofisi

Avrupa Birliği Koordinatörlüğü, Doğuş Üniversitesi bünyesinde Avrupa ile ilgili konularda disiplinlerarası araştırma yapmak, çeşitli uluslararası projeler oluşturarak akademik çalışmalar yürütmek ve Doğuş Üniversitesi'nin Avrupa Birliği alt yapısını oluşturmak üzere kurulmuş akademik bir birimdir.

Koordinatörlük bünyesinde Avrupa Birliği konusunda uzman akademisyenler görev yapmaktadır. Avrupa Birliği Koordinatörlüğü'nün amaçlarından bir diğeri de Türkiye'nin Avrupa Birliği ile içinde bulunduğu bütünleşme sürecinde akademik ve düşünsel bir platform görevi görerek, bu konudaki çalışmaları yürütmek ve halihazırda yürütülmekte olan çalışmalara destek vermektir.

Bu çerçevede Avrupa Birliği Koordinatörlüğü, Türkiye-AB İlişkileri ve Avrupa Birliği konularında konferans, panel ve araştırma projeleri gerçekleştirmekte ve bu kapsamda çeşitli ulusal ve uluslararası kuruluşlarla, üniversitelerle ve sivil toplum örgütleriyle işbirliği içinde çalışmaktadır.

E-mail: internationaloffice@dogus.edu.tr
Tel: 444 7997 / 1077 - 1089 - 1092

Ekibimiz:

Ad SoyadUnvanE-Posta
Ülker TEZKAÇUluslararası İlişkiler ve Erasmus Ofis Koordinatörüinternationaloffice@dogus.edu.tr
Salma OUITKAMemursouitka@dogus.edu.tr

Zeynep ÖZGÜN